Не. Маџир маало се води под Центар, се наоѓа позади СОК банки, а Маџари е таму некаде накај Хиподром.
Апликација за стипендија пр. за Чешка, се пополнува на англиски или на чешки во случајов? Никаде не е споменато, а ќе аплицира другарка па да прашаме најсигурно некој што знае. благодарности
Претпоставувам дека во Џамбо има вакви, па ме интересира ако некој знае да ми каже која цена се? Или ако некој знае каде можам да најдам вакви најефтини..
Каде можам да најдам корен од ѓумбир? Не сум од Скопје, но имам кого да замолам да оди да ми купи и да ми прати (само не знам каде може да најде ).
Во случај да не најдеш баш корен од ѓумбир, можеби ќе ти биде добра замена, во супермаркетите има во кесички се продава прав од ѓумбир, значи мелен корен. Ќе го најдеш кај зачините.
Дали работи некоја книжара во Кисела вода-Скопје во недела и во кое време ??? плиссс итно ми е, ми треба да испринтам во боја
Луѓе, постои ли некој асален интернет преведувач што не преведува смешно и буквално како гугл транслејт?
Едниот тримакс да,таму се наога,а има уште еден ама незнам тој кај се наога.[/quote][/quote] И уште еден Тримакс има, спроти студенскиот дом Пелагонија, до зградата на ќош што е. Понова зграда, розева е мислам.