Да, 29.04, 30.04 викендот е продолжен поради 01.05 во понеделник што паѓа 01 Мај е неработен ден за сите. А 02.06 е неработен ден само за православните и тогаш е продолжен викенд, 02.06 е петок. Значи нема да се работи 02.06, 03.06 и 04.06.
Туу еден тон Енрико Ресторан Фиш Сидро Дион на Кеј Пелистер Џино Хотел Русија Негде на Боемска Кафана ДМ
Здраво, доколку има некоја која што е добра во математика со тие методите(метод на замена/изедначување/крамеров/графички) доколку сака да ми пиши во инбокс
Здраво на сите. Сакаме да вдомиме мачка. Барам Short-hair раса, по прифатлива цена. Ако имате информација ќе биде добредојдена. Ви благодарам однапред. Убав ден
Не знаев во која тема да се обратам. Дали на некоја на инстаграм и стигнало понуда за наградна игра за ајфон? Yourgames.store e сајтот за играта, а ова е профилот на инстаграм
Да, од точно 7 странски профили, со истата профилна слика. Ги пријавив сите, блокирав, направив да не можи никој да ме тагни, нема некој нов засега.
и мене ме имаа тагнато за некој ајфон, нешто како добитник дека сум. Бриши , блокирај се тоа е фејк. Може само да ти го хакнат профилот.
Неее Стигнав до делот кај што бараше лични податоци, адреса, број на платежна картица па ми беше некако страв и исклучив, не блокирав
Otı sı mn pametna da tı kazam nıkogas vashı podatocı da ne davate na takvı laznı ıgrı. So dobra namera ova tı go kazuvam .
Немој сеа да си пукнам од мака за пропуштената шанса хахахха Пишуваше за два до ти дена дека ќе го испорачаат па пиши
Како можете да поверувате на вакви лажни игри? Како Па и ваши сметки има некои сликаат и лични карти.. Ај да сте пензионери па да речам ама...