Ви текнува ли на оној текст за жена домаќинка која била набедувана од мажот дека ништо неработи (под ништо мажот секако подразбирал перење, чистење, готвење)...и кога еден ден таа одлучила да навистина ништо не работи.....? Ако може некој да го најде на нет ... Ве молам. Ми треба хитно
Како се правеше да ти излезе она прозорчено за приватност, каде што се покажани пасвордите ? Ве молам итно ми треба, го заборавив пасвордот на Твитер
Ако си на Google Chrome, одиш горе најдесно на иконата што е како штрафцигер па после Options , па после Personal Stuff, и кај Password ќе кликнеш Manage Password па Show .
Дали некој знае каде и кога ќе бидат извадени резултатите од извеклувањето на наградната игра од Тинекс?
И јас имам пратено, и тоа тука ми е до нос Зебра ама заборавив кога беше датата па вчера кога го прочитав твоето прашањето се сетив.Мажот ми пазареше синока прашал и му рекеле денес во Дневник ке бидат објавени добитниците.Ајде ако е нешто големо белким ке ни се јават Срекно... Едит. Еве што најдов на нет Cosmo Tinex Денес во Зебра центарот во 13:00 часот ќе има извлекување на добитниците на наградите од наградната игра „Огромни ваучери за верни купувачи“. Добитниците на наградите ќе бидат објавени на постери на влезните врати на сите Тинекс маркети како и во дневниот весник Дневик. Повелете ве очекуваме добитниците ќе бидат објавени во Дневник во вторник. Значи во утрешниот дневник, сории , така му кажаа на мажот ми вчера така и јас ти пренесив.
Сум заборавила како се ставаа бројачите во потпис, ќе го направам бројачот на некоја од страните, го копирам линкот и потоа не ми текнува што треба да направам...ајде кој не го мрзи нека помага
JUST DANCE 3 (игра) Јас ја симнав од интернет(замунда)ама забораив дека треба да имам xbox -.-и зафаќа 7 гига :/
И кај нас исто има два девери. Едниот да е женет, другиот неженет. Е што како , знам дека кондурите ги носи на невестата, и кога одат по невестата двајцата девери го држат зетот под рака од двете страни. А на невестата братучед и брат... (ако нема брат онда друг машки роднина)
девојки да ве прашам слушнав за витамините мерц и центрум, ме интересира кое се подобри и кои од нив поправаат?
феминки мили да не знаете случајно каде се наога улицата 9тти Мај поточно ЕСП-обуки за доквалификација, странски јазици благодарам однапред
И двете поправаат. Мерц повеќе ги препорачуваат за коса и нокти а Центрум е цела палета на витамини неопходни за организмот. Кој и да земеш нема да згрешиш