Здраво девојки.. Да не знаете некоја што држи курсеви за шминка или нега на лице околината на Валандово, Богданци и Гевгелија? Или може и за фризерка.. За шминка ме бидува само сакам да се усовршам..
Ова не е Гете она нашето Гете. Курсот е ужасен, со многу граматички грешки. Одамна го купив и едвај ги прежалив парите. Ве молам немој да се зафркнете и вие. Дури ми текнува дека пример реченицата од германски треба да ја преведеш на англиски и во некои случаи во германски стои , а во англиското не треба (или обратно). Епа го земаше за грешно. Исто и ако не ставиш . на крај од реченицата. Некои вакви глупи работи. Статистиката ми падна одма... А јас па си земав тетратка, возбудена дека ете ќе учам џабе курс од "Гете"...
Дали некој има интрнет од Телекабел(не оптички) и како е деновиве. Од пред некој ден нема, откако правеше и тв има нема, сега нема само нет.
@Anonimnna5 Колку што знам, на Инстаграм можеш да вратиш избришан пост или стори (во одреден временски рок), но не и пораки.
@Anonimnna5 Не знам ова колку е функционално, но пробај ако не, https://www.airdroid.com/parent-control/recover-deleted-instagram-messages/ Одиш на Your activity, па на крај од листата има Download your information.
Паѓаше. Цело време, јас мислев дека е до мојот рутер па го рестатирав. Една вечер немаше 15 мин. Не е стабилен, катастрофа е.
Дали во соседниве земји се плаќа со картичка од Мк? Да не менувам нивни пари? Туку ако нешто сакам да платам со картичка, пробал ли некој?
Во Црна Гора летово со НЛБ плаќав, 0 ден провизија А од банкомат ако вадиш е голема. и во Германија иам плаќано со Шпаркасе ама одамна беше ќе те излажам за провизии едно друго како беше. Сегде моеш мислам и дека треба да е помала провизијата
Не смее, ама ако одбиеш, смее да те задржи додека добие налог за претрес.. Посакако, ако одбиеш и почнеш да се буниш, ќе побара налог и ќе му издадат, под основ: Сомнително возило одбива да отвори гепек, и посекако ќе ти ја претресат колата а ти ќе си изгубиш пола ден за ништо..