Моето искуство со новите сопственици не е добро. Јас не сум задоволна не стојат на договор. Вечерта ми помина со оправање и расправање со човечето, така да не ги препорачувам. @Hortenzija Ќеиф не знам дали ќе ти биде доволно голем ама вреди да се распрашаш и да го видиш, луѓето се прекрасни и цените им се ок, само за просторот не сум сигурна дали ќе ти одговара.
Дали за запишување на мастер студии на УКИМ потребно е додипломските студии да бидат завршени на УКИМ?
не мора,но можно е школарината да е повисока,во зависност од факултетот https://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/Konkurs_II_ciklus_2020_2021.pdf ако е нагласено за нерезидентни
Мала прослава Матура околу 20 луге, дома , дома со кетеринг или надвор ( ресторан, бар)? Сметам дека треба да биде дома, ама баш немам време за спремање, морам викендов да решам што ќе правам, секоја идеа е добредојдена.
Ми треба филигран за подарок ниту сум купувала некогаш ниту знам која цена и каде има.Да споделите што каде?
Не сум купувала, ама ми се појавуваат реклами за еснаф , Тони Стојановски и сигурно знам има во златарите на Рубин кармин
Здраво, од каде може да се купат оние ракавици за храна што се ставаат не знам баш како се викаат, на пример за салата некоја што се меша со раце?