Ако сите делови се тука, колку сака нека бидат лепени, ќе ти ги заменат во банка. Ако фали некое делче, тогаш ќе ти наплатат провизија.
До 50 фунти не ми царинеле , над 60/70 знаеле. Мислам 1200 денари ама мислам не беше некоја огромна сума али заебанција е да уплатиш па се враќаш па да ја земеш. И така ефтини работи имаат почекај 70%попуст да е и нарачај под 3000 наши денари и готово. Чекаш доста над месец ипол чекав .
Ако е смарт провери , бидејќи поновите телевизори се со вграден ресивер во нив, па ресивер може воопшто и да не ти ни треба.
Божиновски дефинитивно. Нешто поефтина варијанта Зиа мислам дека има машки ама не сум сигурна. Исто така MyTime
Не знам дали е за тука прашањево, ама итно ми треба помош... На другарка и е денес роденден, деновиве бев презафатена и не можев да купам поклон па ми остана само денеска, пошто вечер сум на роденден кај неа. Ве молам предложете ми што да и купам, стварно немам никаква идеја. Сакам да е нешто што ќе и користи, не сакам лигавење
Неколку пати сум е нашла у таква 5 до 12 ситуација и ме спасиле ваучери. ДМ или во Ист гејт колку ти е буџет толку пари па на што сакаат да си ги трошат.
Возраст, износ? Мој фаворити се книга- сега излезе последната книга од серијалот Седумте сестри околу 900 денари, кожен каиш има убав црвен во Пеко-1000 денари, сличен и во Мона. комплет пешкири во Стружанка
За девизи не сум сигурна, ама мислам не. Ако се многу лепени, ама сите делови да се тука можно е негде да ги заменат, ама ако се скинати и им фали дел мислам дека не ги менуваат никаде.
Фала, ќе пробам во банка сепак, да видам што ќе кажат, многу мал дел фали, ама не видов кога ми ја дадоа, видов подоцна, наместо одма да ги проверам парите. Ама така е кога брзаш.
За оштетени валидни банкноти - девизи, банките наплаќаат провизија, за денари не, ако имаш девизна сметка и банката има АТМ кеш ин пробај уплати си ја на сметка, банкоматите примаат малку оштетени евра