Ти благодарам,најинтересна ми е првата..барав на google images како да нацртам ама не најдов немам идеја
Можеш нешто ко стрип да нацрташ ако имаш претстава како на смешен начин да ја претставиш необичната професија. Берем за стрипови не треба да си некој уметник туку некоја мала замисла и доза на хумор и слободно време Баш сакам да видам што ќе нацрташ љубопитна сум
Девојки бидејќи не сум од Скопје, кажете ми каде поточно се наоѓа холидеј ин и како полесно да го најдеме? Фала
^^^ ГТЦ ако знаеш каде е, не од влезот кој гледа спрема плоштадот, туку од страната спрема улицата, и од лево е одма Холидеј Ин. Или од автобуската станица и железничка, само право, го поминуваш трговскиот Веро, ги поминуваш семафорите и се гледа од таму хотелот. Жолта градба, со зелен натпис над пишува името.
Од каде да симнам Word програма? Симнав од оваа страна, ама само ми го чита документот, не ми дава да пишувам. Некој ако симнувал нека ми каже сигурен линк. http://en.kioskea.net/download/download-50-word-viewer
Може прераскажан еден расказ од „Автобиографија“од Григор Прличев ако има некој ако не кратка содржина Благодарам
Според што зависи важноста на пасошот дали ќе биде од 5 или 10 години? Ако е возраста критериум, на колку години се издава тој од 10 год.?
Последен пат кога бев во Сити Мол, ми се чини Нептун Шоп беше продавницата, баш ги загледав. Имаше различни модели, а цените беа од околу 1000 - 1500, зависи кој модел. Можеби имаше и поефтини, јас тие што ги гледав отприлика толку беа. На сајтот еве има еден што е 899 ден. http://www.neptun.mk/index.php?route=pr ... 27_106_172
Ми треба помош од некој што разбира хрватски, ми требаат именките жена, татко и дете изменувани во падежи, ако некој знае да ги изменува нека напише, фала однапред
Од 18 до 27 години важноста на пасошот е 5 години (фактички ќе дојде уште еднаш да го продолжиш на пет години) Од 27 години важноста е 10 години.
дали некој знае колку се движеа цените на картите за златна буба мара на популарноста, предходните години