Треба со картичката да добиеш и лист на кој ќе ти пишува точно. Јас колку што знам на банкомат треба.
Знам порано мораше во експозитура да се оди. Од кога е ова сменето? Исто ли е и за НЛБ? Топ е ако е вака.
И мене би ми било супер да одам да си ја земам од банка, да не ми ја праќаат дома, да ми ја активираат одма таму, дополнителна работа да не си отварам..
Напротив. Ако треба да одиш во банка, губиш 2-3 саати сигурно, по шалтери, гужви, превоз. Да ти ја пратат по пошта и да треба само да ја ставиш во банкомат и активираш, нема подобро.
Па да, ама ако не сум дома ќе ја вратат во пошта, и јас треба да ги бркам после нив, а многу е веројатно дека нема да бидам дома..
Нлб може било каде, само прво плаќање треба да се реализира со ставање во терминал. Нлб мора да ја земеш. Ке ти стигне порака во која експозитура.
По која траса од 15А сега, дали поминува на Рекорд, Зелен Пазар, Југодрво, или оди по Илинденска, преку Мавровка, кај Веро излегува?
Здраво ! Дали ќе може да ми напишите апликации кои ги користите за Unfollowed me on Instagram? т.е кој те одследува на инстаграм
Од која страна имате порачувано карикатура ми треба за подарок сакам што пореално нацртана не принтана...