кажете место вака петочки низ Скопје кај шо може да се учи? public room прво ми текна, ама и таму почнаа свирки мирки да прават
Каде во Скопјево би можеле да ми ги направат истиве нокти? Досега не сум била кај ниту една што знае да црта убаво и да ги направи исти како на слика...
На инстаграм каде што влегов во известување ја покажа мојата локација кликнав само на delete notification и повеќе нема да се појави тоа? На емаил дали стигнува нешто дека некој се пријавил од друга локација?
Можеби има некој наш што живее и работи во Еу за да ми помогне. Пишав и во друга тема но нема одговор а ми треба да дознаам што побрзо. Ќе ве замолам ако знае некој да ми одговори. Близок роднина живее и работи во ЕУ, ЕУ пасошот му истекува крај на Јуни, а наредна недела планира да дојде овде па од тука да иде во Бугарија да го продолжува пасошот. Дали Србите на влез на Србија ќе му прават проблем за пасошот што е со близок рок на истекување? Нели кај нас е она дека не можеш да патуваш 3 месеци пред истекување на пасошот, дали постои такво нешто такво и во државите од Еу за патување пред истекување на пасошот? Фала ви
Дали работи beautyhub сајтот? Неколку дена со ред пробувам да нарачам преку нив но немам опција за начин на плаќање, им пишав на инста, на фб, на маил но немам никаков одговор
Дечки, во патувања не најдов соодветна тема, ќе прашам тука оти ми е итно. 1. За Италија ми треба вињета, на граница се зема? Исто, дали тунели се доплаќаат? И дали има нешто што се доплаќа надвор од вињетата? 2. Кој знае да ми каже, дали и како се плаќа за тунел меѓу Италија и Австрија? Ќе ја тагнам @vitamina ако случајно се вклучи, ама ако некој знае, молам за одговор. Данке.
Види во книжарници, ама најдобро провери во продавнициве што прадаваат украси за дома ( огледала, вазни, украси, керамички фигури). Имам гледано и онлине, побарај од мама мк, бубамара мк.