1. Само што ќе поминеш граница одма зимаш вињета ќе прашаш ќе ти кажат на првата бензиска, тунели не се доплаќаат, патарини се плаќаат и тоа доста скапички (види на интернет ќе си најдеш поточни информации) 2. На последна бензиска или тобако во Италија ќе си купиш
Во италија нема вињета, патарините се едни од најскапи во европа, да така да не те чуди ако платиш високи суми во италија за патарина, пред да влезеш во словенија треба да купеш електронска вињета т. Е лист хартија немој случајно да влезеш во словенија без вињета оти има камери и електронски се проверуваат ќе те изгорат, иначе си пишува пред сам излез дека има вињети на знакот на бензинските т.е автогриловите. За секој случај не ја чекај последнита безниска куписи пред тоа пошо не можеш да знаеш дали е последна уствари оно пише ама можеби па и нема да пише на колку км е следна. Ако имаш прашања обрати ми се во лп
Знае ли некој од каде може да се купи/нарача само означениот дел на сликата? Ми се скрши и гребе по подот кога чистам
@staycalm Прашај во било кој салон дали продаваат така, или пиши им и прати им слика од делот. Инаку, провери ги и овие страни, може вршат достава и до кај нас. https://www.samsungspares.co.uk/vacuum-cleaner/catalogue.pl?path=627421 https://www.samsungparts.eu/samsung-vacuum-cleaner-parts-english.htm?cs-action=resp
Прашај во салон некој ако го има моделот или можеби имаат и постари. А инаку, мајка ми си ги меша деловите од неколку правосмукалки. Така да и да купиш некој дел на старо може да пасува
дали купено парче облека од вајкики капитол можам да го вратам во сити мол, со фискална рефундација на средства?
Да, мислам дека може. Јас дека тука сум не сум гледала таква опција ама имам буричкано за да најдам цена и знам дека може. И ова е добра варијанта.
Каде си ја купил правосмукалката оди прашај можеби ќе може да ти порачаат ако немаат на лагер.А има и на Бит Пазар продаваат такви четки позади Али Тобако тезгата се наоѓа.
Сакам да прашам нели на сите вработени што се пријавени им следуваат 2 слободни денови месечно, епа ме интересира дали следуваат од почетокот на вработувањето или по истекот на 6 месеци како што следува и одморот?