Прашав во сетек и нептун (од сетек ја купив правосмукалката) не продаваат делови.. Ќе морам онлајн да си најдам. Фала ви
Ми покажува дека овој е Сервис за Самсунг, Беко и ЛГ.Прашај можеби имаат. Провери во Техно Маркет можеби ќе најдеш ми искочи само ваква четка на сајтот.
дали на некого му има стигнато ? додека спиев сабајле ми стигна. ме зачуди бидејќи обично пишува за што е кодот. Бев сама дома.
Мене вака ми стигнува кога се најавувам на апликацијата, секогаш заборавам пасворд, па се најавувам со број. Може некој при најавување да згрешил бројче, па ти стигнало.
Некој сакал да се регистрира или да влезе во апликацијата Мојот А1,но го има згрешено бројот па најверојатно бил вашиот и затоа стигнал кај вас верификационен код.
Од фирма ми кажаа дека е 'поедноставено' пријавувањето во завод, рекоа Иди само со лична карта и кажи да те пријават за да можеме ние после да те пријавиме. До сега никогаш не сум била пријавена и не знам каква е процедурата. Мора да сум пријавена во завод па фирма да ме пријави?
6500 или 6800, така слушнав сабајле, бааги е поскапнато, 1500денари плус, и не биднувал баш брзо, неколку дена сепак чекаш
Па не знам точно, на радио, Тик Так и Зорка збореа на темава и така слушнав дека и брзата постапка сепак трае неколку дена.