Doma najdiv vo edna cantaa ketoprofen go ispiv rokot nemozev da mu vidam mislam deka ne e izminat, no sto ako e bil izminat ke mi se sluci li nesto?
Девојки дали проверувате ујп данок електронски? Јас тоа откако активирав немам направено. А имам и јас некои дополнителни примања вонредно што работам, ама ништо не сум пријавила. Не памтам ни пасс… другарка има дополнителни приходи и ме прашува сега дали треба да потврдуваме електронски, па ме замисли. Она има и земено брз кредит, па дали тоа треба да пријавува?
Цунами има Има временска прогноза на google ... Повели https://weather.com/mk-MK/weather/t...102fbccc3a4918de56bfced5205eab8f329bbd0e99630
Дали има некој проточна чешма? Како ја чистите од бигор? Кај се отвора? Освен кај што истекува водата? Нема притисок, едвај ептен слабо
Има продавница во Буњаковец многу убави купаќи имаат, ама не ми текнува името. Ги имав и заследено на ФБ ама не можам да ги најдам. Дали некој ги знае имињата на продавниците за долна облека и купаќи во буњаковец, неколку ги има, па ако имам среќа ќе ја најдам на фб таа што ја барам.
Сега до 31.05. треба да се потврди данокот. Ако имаш вонредни приходи од македонски фирми ништо не треба да пријавуваш, само отвори епдд страната и провери си ги примањата. Ако се приходи од странство мислам дека треба сама да ги пријавиш. Ако си заборавила лозинка, има опција за нова лозинка.