Јас немам, свекрва ми има и она има многу слаб притисок. Мислам, само кај чешмата рече дека ја чисти ама секогаш е слабо.
корисничко име е емаил адреса, пробај на неколку уреди ( лаптоп, телефон) може некаде го имаш меморирано, ако и тоа не го знаеш, веројатно треба да одиш до УЈП или пробај на контакт телефон да те упатат што треба
Исто и ја сум топ задоволна. Одлични се. Имам исто и подарено за родендени на неколку другарки, не ми се пожалија, напротив ги гледам ги носат. Исто така доста пристапни цени имаат
На Бонати веројатно мислиш. Не знам кој бараше поназад за правосмукалка дел мислам беше @staycalm https://www.facebook.com/techpoint.mkd?mibextid=ZbWKwL види овде.
Имам комплет накит од таму, супер е, често го носам, сум ставала во брзање пред излегување некогаш и парфем врз ланчето, нема сменето боја, ни е оштетено. Планирам да земам од таму и друг накит во скоро, стварно вака топ се покажа.
феминки кој знае за преселба на стан што се наоѓа на главна улица т.е камионот треба да биде поблиску до влезот за да се товараат работите знам дека треба да пријавам во мвр за камионот да го најавам е сега може по телефон или се потполнува некое барање ?
Дали некој има искуство со Blingbling, продавница за накит во Гтц? Каков е накитот, сакам да си земам за свадбата едно ланче па ми е страв да не ми пушти боја на сред свадба.
Јас сега носев на свадба, купив лепенки само за градите напред, се утепав од рипање не мрднаа. Така да земи си такви раат ќе си.