Chrome од лаптоп страшно многу ми кочи три дена по ред Цело време ми искача ,,Page unresponsive” Немам многу history и cookies Од шо може? Ме нервира ми треба, а не ми врши работа
Како најдобро во домашни услови да исперам бел фустан со тул и малку чипка? Некако ми се чини како да му треба освежување па сакам да го исперам пред носење? Некој трик, совет?
дали на некој има слично искуство пробувам сега да си влезам на профилов на фб ми се појавува дека сум суспендирана на 180 дена .. имаше опција дека не се согласувам со одлуката и да барам повратен оодговор што е следно ?
Како се вика постројката шо е одма до тунелот пред природно математички факултет? По конкретно спроти континентал и East gate?
Дали некој знае да ми каже доколку ми се земени пари од картичка без дозвола, при онлајн измама како и дали можам да си ги вратам парите?
Na moi bliski osobi ednata vo tutunska drugata vo sparkase im gi vratija parite. So prigovor vo filijala. Zet mi e vo halk istoto im se sluci i ne im gi vratija. Na kolega vo uni banka mu napravija povrat. Neznam sto da kazam lotarija e.
Некој знае како се бројчињата во левис за фармерки? Немам купувано до сега, а сакам да нарачам онлајн па да се обидам да го погодам бројчето… барам 42 фармерки, или ако знаете како се моделите поголеми/помали бидејќи од зара носам 42 растегливи фармерки и ми се малку големи
Ело имаа штанд во ист гејт, точно тука вовчето кај шо застанува за да се качат децата. Проѕирен целофан сум земала од цвеќара, може да има и во Џамбо и дм. Ако ти е за пакување, гледај да е мек, инаку нема да можиш убаво да го спакуваш.