Женски од колку и до колку работат на Филозофски факултет студентски прашања, дали нешто е потребно за подигање на документи и се плаќа?
дали и колку е глупо да отидам да ми сменат стакло у мобилара, ама не е земено од кај нив пошо си нарачувам од Али и досега друг ми ги лепеше, ама не може више да ми ги лепи
Кога ти ги земаа, мене пред 2 дена Јас па, се надевам ќе ми ги врати банката Што ти стигна известување што е платено со нив?
Да Си нарачав од Али стакло, ама сама ако го стаам џабе е стаено, ми треба професионално Затоа прашав дали некој би се нафатил а да не е земено од кај нив. Да не е срамота
Ја по совет на @buba4e89 знам само отсабајле И вака летно време моеш дури и СПФ после него да стаиш. Ради сонцето
Јас имам пори и црнки, дали да вметнам и салицилна за побрзо да ми се исчисти лицето или да останам само на ниацинамид и да си купам и хијалуронска.
Земи И бубаче истото ќе то го каже Ја по нејзина препорака Денски ниацинамид Навечер Афродита пена за чистење лице+ салицилна Ревокс Е сеа ја место хијалуронска киселина Иам Гарниер крем-гел со хијалурон шо исто ми врши работа Ја 20+ сум некако не ми се става уше сеа хијалурон само И фацата ми е стакло
уште ги користам ниацинамид не толку, уше прво шише ми е а салицилна користам трето шише веќе порите ми се затворија малце, црнките ми ги потснема сеа иам уште, се потам јбг.. мрсна Т зона иам а ги користам поише од година дена година ипол можда