Јас сум редовен студент и треба да почнам со работа од следна недела,е сега треба да одам во биро да се пријавам како невработена и после ќе ме осигурат на полно работно време.Дали ќе има проблем со факс може ли да сум редовен студент,а да работам на полно работно време?
Мислам дека не може да си пријавен на полнонработнонвреме и да си редовен студент, ќе треба да те префрлат вонредно Убаво провери си
Некој начин знаете ли што можам да направам?Пишав на студентски,но Сабота е дури во Понеделник ќе вратат.Да сум осигурана на скратено работно време,а да останам редовен студент,т.е сега сум апсолвент,но имам 2 предмета за презапишување па тогаш дури ќе се префрлам вонредно.
сакам да прашам ме интересира дали треба да дадете правилно име и презиме кога нарачувате онлајн од инстаграм продавници или од фб може ли да дадете различно име а адресата да е ваша само името да не е
Да прашам некој што вадел извод на родени скоро поради промена на презиме, за колку дена го издаваат?
Дали некој праќал сметки за 7дејс на бројот 149194...јас само така бројот и не праќа порака.. па напишав и 389 позивен па така прати но не ми стигна повратна порака
Дали некој праќал сметки за 7дејс на бројот 149941...јас само така бројот и не праќа порака.. па напишав и 389 позивен па така прати но не ми стигна повратна порака
можеш, едино би ти пречело на приходите за стипендија ако земаш, ама бидејќи си апсолвент и не ти следува слободно можеш да се пријавиш. Ќе бидеш здравствено преку фирмата, од факс нема никаква потврда да треба да земаш. Нема потреба вонредно да се префрлаш тоа едноставно ако неможеш да стигнеш да одиш на предавањата ако ти се задолжителни.