Дечки, ми се извадија жиците од купаќите, а вака ок си се. Има ли некое решение, да вметнам жици и каде да најдам. Или нови купаќи ќе треба да зимам?
Дечки, слушнав дека имало некое такси што вози до аеродром и као земаат фиксно 500 денари..Знаете ли кои се тие? Малце ми е чудно 500 денари до аеродром.. Или ако не, отприлика колку земаат за до аеродром?
Дали можам наместо слатка павлака да употребам неутрална павлака(павлака за готвење конкретно) за десерт? Значи не треба да се мати за да стане како шлаг туку треба стоплена да се измеша со стопено чоколадо.. Би можело? И дали да додадам шеќер зашто не е слатка?
Каде да купам посебно кутивче за леќи? Ми треба едно плус, знам дека оди заедно со течноста ама сега имам течност, не ми треба.
Idea za 30ti rodenden za "gospodin" decko Dali da organiziram nekoja mala zabava? Dali patuvanje? Dali samo dvajcata na vecera nekade posle da prespivame hotel? Sekoja idea e dobredojdena
Дали некој знае за колку време излегуваат резултати од Оглас за вработување во јавна установа? Или нема рок?
Сеуште не ми функционира јутјубот на телефон? Инсталирав од ново ама џабе. Не знам што треба да направам?
Фаза 1 - административна селекција се спроведува во рок од 15 дена од завршувањето на објавениот оглас. Фаза 2 – испит за административен службеник се спроведува во рок кој не може да биде пократок од 10, а подолг од 30 дена од завршувањето на фаза 1. Фаза 3 – проверка на веродостојност на докази и интервју се спроведува во рок од 10 дена од завршување на фаза 2.
Dobar den moze li nekoj da mi preporaca nekoja krema za race.Na kerkami nonstop I pukaat racete I I se pravat rani.Zimoska mislev deka e od ladno pa I pukaat ama nebilo taka seuste prodolzuvaat I na toplo.Zemav nekolku kremi od apteka ama ni edna nemase efekt.Ako znae nekoj neka mi pise sto da kupam