Јас имам суви раце до степен крв да ми се појавува од испукнатини. Досега само 48 кремата ми помогнала и онаа глицеринската од стокомак не е лоша.
Здраво ! Ве молам да ми предложите хотел во Скопје блиску Ре-медика, блиску East Gate Mall, не сум од Скопје па затоа незнам. Многу ми е важно да е таа околина поради болницата.
Здраво ! Ве молам да ми предложите хотел во Скопје блиску Ре-медика, блиску East Gate Mall, не сум од Скопје па затоа незнам. Многу ми е важно да е таа околина поради болницата.
Здраво, дали може да ми препорачате фирма што изработува квалитетни влезни врати по мерка, освен Проспера и Полар?
Ги имал некој да каже јачина, мирис, трајност? Cartier Le Panthere Cartier L’envol de Cartier D&G 3 Limperatrice
Нешто за брза храна со сопствена достава во Скопје? Не ми се исплати преку кликни јади, сама не правам 300 ден нарачка
Каде да пријавам узурпација на државно земјиште? Кај мене во маало, еден човек што има куќа во близина на паркот си ископал дел од паркот за нива да си прави.. Проверив во катастар, земјиштето си е државно, го нема откупено. Каде да го пријавам?
Ако е пасиште, џабе го пријавуваш. Ако е шума, пријави го во општина. И зашто да го пријавуваш? Ти земал од твоето или криво ти е зашто ти не си имаш земено од државно. Политичарите државата ја продадоа не реагираш, ама комшијата ќе го пријавиш. Свашта
Тоа е државно земјиште парк, општината го одржува и е за сите.. Ај оди ти во градски парк копај за нива да правиш, па да видиш како ќе си добиеш казна.. Нормално дека ќе го пријавам, неговото е класично самоволие..