За епилепсија.. Најверојатно и за други невролошки заболувања, ама јас знам само за епилепсија, немам искуство со користење за други болести..
Дека сте толку пасивни, и секој за себе си гледа, цели национални паркови ви уништија и си изградија на диво викенндици..
@Michaelalala Зачлени се во групата на фб за епилептичари, ако сакаш да добиеш повеќе мислења за лекот од луѓе кој го користат, јер за епилептиците како лекови нема правило, на секој разично му делуваат.
Антиепилептик е. Ама го даваат и во комбинација со лекови за психоза, биполарно, манична депресија, како стабилизатор.
Каде да најдам тоа што е како гребалка за плотна, за чистење? И што користите од средства за плотна а да е ефикасно?
Јас користам Авакс одмастувач за рерна, ќе ја попрскам плотната, оставам 10 минути и поминувам со сунгерче, нема никаква потреба од гребач
https://mbdiskont.mk/product/noz-za-cistenje-na-ramna-plotna/ имам видено и во нептун, технополис и во рамстор сити мол кај кујнските работи
Случајно некој да не ги знае или да не ги има сликано цените од менито на Cineplexx за пијалоци, храна итн? Или да ми каже доколку можам да ги најдам на нет. Фала пунооо
Зависи колку троши колата, но низ град секако е тргни-застани па троши повеќе. Можеби околу 250-350 денари, а за плин можеби и помалку. Ако знае некој поточно нека ме исправи.
Во право си. Многу е важно каква кола е, која кубикажа, каков мотор. Кола до 1,4 и кола со2,2 мотор не троши ни приближно исто. Така да прашањево не може да има одговор
Никако да не го виткат, превиткуваш и сл. Ќе ти се уништи душекот и после ќе треба само да го фрлиш. Вреќи за ѓубре, скини ја едната страна и лепи ги
Пиши модел на кола и каков мотор е конкретно и тип на гориво. Има коли со јак мотор што трошат дупло повеќе од други коли.