Здраво, дали има некаква врска покачени тромбоцити поради хормонски апчиња? Дали можат да се покачат тромбоцитите од тие апчиња? Јас мислам дека тоа е нус појава меѓутоа матичниот гинеколог вели неможело да се покачат од тоа... Некој искуство со ова?
Може не е за тука ама не можев да најдам соодветна тема. Идеи за подарко за 18 ти роденден на внука ми од золва ми ,значи нешто што би останало како спомен.
Имаш убави плочки( привезоци златни) во рубин кармин можеш да купиш и да изгравираш првата буква. Или пак обетчиња исто Рубин кармин/златариве/ или Зиа зависи буџет колкав ти е . Убав накит има и не поцрнува
Zdravo neznam dali treba tuka da pisam ama ima li nekoj so upisite utre za sredno skolo da si piseme.
Дали има некој Лорам или Лорсилан или дали знаете каде може да се набават, во Македонија ги нема, некаде ми рекоа дека престанале да се произведуваат. Ве молам потребни ми се, ниту диазепам ниту Хелекс не ми помагаат..
Скршив живин топломер и тоа само оној дел што се става под пазува... Гледам живата е во топломерот, ама не знам дали е целата или само дел... По подот имаше парченца стакло, го собрав со правосмукалка, друго не видов. Прашањето ми е дали ако дел од неа испаднал од топломерот е опасност за здравјето на мене или детето, стоеше спроти мене, на 1 м?
Jas znam deka treba da se sobira so selotejp taka imam slusnato.Ne e pozelno so pravosmukalka ama ako veke si ja sobrala napravi uste edna proverka so selotejp za sekoj slucaj
Јас колку што знам со хартија и во тегла со вода ако фали жива ако не ништо тогаш, штетното е ако се вдиши, после некое време испарува...
@devojceto_so_knigite Разгледај на страната, рачна изработка се од епокси смола и додатоци. Мене баш ми се слатки.
Ми треба слаткарница во Охрид која изработува роденденски торти и која врши достава? Да има можност за онлајн плаќање. И тортите да им се вкусни