Ме интересира сите оние кои правевте магистерски трудови, колку ви наплатија за лекторирање на истиот? И дали ви мавнаа печат или се додава само лиценцата за овластен лектор?
Абе ме интересира како можам да ја стопирам неделнава опција за бесплатните минути ?? Не у стил да ми се продужи туку, сега пред истек да ја стопирам за да можам да активирам др ? Или мора да чекам до денот ?
мислам дека мора да чекаш до крај јас еднаш сакав така да направам и вип салонот во градов ми рекоa неможе
Дечко ми ја користи оваа картичка и знам дека на некои места не може да ја искористи картичката, туку мора да купува ваучер. Lyoness има свои партнери, ама некаде може со картичката да се оди, а некаде требаат ваучери. Ваучерите се купуваат од нивната канцеларија ми се чини и глупо е тоа што на пример ако земеш 2000 ваучер за во ТехноМаркет да речеме, ако не го искористиш целосно, ти одат парите по секако.
Девојки знае ли некој каде можам да ставам нитни на фармерки? Имам фармерки со 3 нитни, вакви како на сликата. Мислам на тие копчињата/нитни, не на тие што се сега во тренд (боцките и плочките) Едно време знам дека ставаа во бижутеријата во ГТЦ доле во подрумот, знае ли некој дали сеуште ставаат таму нитни? Или некое друго место каде што можам да завршам работа? Па и цена ако знае некој нека ми каже?
Не е тоа Zip Code затоа не ти го прифаќа. Повели листа http://faq.macedonia.org/information/zips.eng.html Спојлер За Скопје е 1000.
Види во ЕМИ во Буњаковец, знам дека менуваат патенти, ставаат копчиња, и не се многу скапи за тоа, такада провери.
А да не ја нема воопшто Македонија во таа листа? Ако нема МК не би требало да е под друга кратенка, тие се официјални МК или МКД..
Незнам на кој оператор си, јас на Оне, праќам смс порана NULA STOP на 181, и услугата ти е деактивирана. Ако повторно сакаш да ја активираш на истиот број смс NULA START.
1 лев е отприлика пола евро (50 центи) или поточно 1 Bulgarian Lev equals 0.51 Euro 10 Euro equals 19.56 Bulgarian Lev
Барав тема ама не најдов па ке го сместам прашањево тука. кај можам да најдам вакво чантиче за пенкалца како на Тамара во видеово, некаде околу 6:43 минута http://www.youtube.com/watch?v=Wkb2z7mQFa4