Koi optiki vo kumanovo imaat lekji Bausch&Lomb? Ili bilo koja druga firma, sto moze eden par da kupam? Ii utre, sabota, do kolku casot se otvoreni?
Дали знаете дали уште постои ова за изнајмување на точаци во парк што беше блиску до школка? Или некое друго ако има во близина или во околина на Карпош?
знам глупо прашање но, закажав на фризер за фризура сега во свадби сезона и ми рекоа дојди измиена бидејќи сме во многу гужва е сега прашањето ми е измиена, мислат со мокра коса да идам или исушена ? забораив да прашам а ми е глупо пак да ѕвонам и да прашам
Што ќе правиш на косата? Би требало со полумокра, ептен малку исушена со фен или природно за да можат да ти ја направат фризурата.
Не знам дали ќе ти е од полза ама јас за самсунг со години од али нарачувам филтри. Одличен квалитет се а многу поевтини од оригиналот
На плакарот кај мене во соба, сакам едната врата да се заклучува. Како и дали може да се изведе тоа? А да не биде со такво резе, туку со клуч
Прашај кај бравари или пак кај овие што произведуваат плакари. А инаку е можно, се сеќавам старите плакари беа со клуч.
Šo i znači na tie na fb so napravile si gi profilite kako fan stranici a ne profili da možes da gi dodades za prijattel