Дали знаете каде можам да ги најдам овие пешкири? Ги има по онлајн страни ама сакам од некоја продавница ако ги има? На Brezze се
Каде да најдам чаши со дупло стакло? Пред некое време гледав, ги заборавив страните И вакви теглички ако знаете каде има, пишете
Чаши со дупло стакло имаш на https://www.google.com/search?ie=UT...-rev2&source=android-browser&q=7 grams coffee
Zdravo imam ocenka elektronski, no vo indeks nemam ocenka i potpis. Dali e dovolno elektronski da imam deka mi e polozen predmetot? Po zavreuvanje na fakultet dali treba cel indeks da e dobro popolnet site ocenki i potpisi ili dovolno e elektronski. Dokolku treba da zemam potpis od porano, a polozen mi e predmetot dali se plakja kazna i od dekanat mi davaat potpis?
@Anika55 некаде низ темите со рецепти имав забележано дека си користела сируп од малина, па дали може да споделиш од каде купуваш? Или некој друг ако знае, слободно може да се уфрли со одговор, благодарам
Која е најмалата сума што можам да ја извадам од банкомат на шпаркасе? 500ден? Или може и 100ки како на нлб?
Јас го имам нарачано од Malesevski domasni proizvodi на фб (скрин шот во спојлер). Имам нарачувано и други производи од тука, задоволна сум, превкусни се. Инаку сирупите ги има сезонски, ако ти треба конкретно од малина најдобро пиши им, ќе ти кажат кога ќе има. Spoiler
Не знам која е соодветна тема за прашањето. Но јас сум во Грција и треба утре да се враќам, најверојатно попладне. Нешто спомнале по тв дека ради штрајк на царина поради платите ќе затворале граници. Има некој инфо дали е ова уопште точно, дали баш од утре? Благодарам