Ke gi stavis sandalite vo kesa I ke gi ostavis cela nok vo zamrznuvac.Sabajle izvadi gi I ke ti bidat taman.Jas taka sum napravila I uspeva
Глупо прашање Договарам со приватно лице смештај у грција и ми пушти ибан број за да му уплатат капар. Нормална пракса е ова? Не сум у тек, јас се преку агенции идам.
Дечки Денес случајно отварам на маил во Junk и гледам имам маил од некоја особа што всушност пишува дека пред месец или два успеал да добие пристап кон сите мои уреди на интернет Исто и бара некоја сума за плаќање… Кажете ми дали некој до сега имал исти ваков маил дибиено ?За да знам дали е некоја шега или да пријавам некаде
Општи прашања па си реков да прашам дали и на вас многу интернет ви јаде форумот како на мене.Јас немав приметено зошто обично пишувам на wi fi ама на работа приметив дека денес неколку пати се приклучив и ми зема скоро 1gb.Може и грешам па затоа барам ваше мислење
@Miss Nahh https://malwaretips.com/blogs/i-have-succeeded-to-gain-a-total-access-to-all-your-devices-scam/
Како стапивте во контакт, преку веб страна или фб група? Преку никана.гр, капар се плаќа исто преку ибан(девизна сметка), така да доколку лицето е веродостојно, начинот на плаќање капар е тој. Останата сума претпоставувам на рака прв ден од одморот.
Ако се кожни 12 часа па и повеќе може во замрзнувач или да ги намачкаш со Бекутан млеко или со свинска маст .