Како го чувате овошјето и зеленчукот во фрижидер, во кеса или надвор од кеса извадено? И кое овошје/зеленчук го чувате во фрижидер а кое надвор?
Најблиску ти е да се симнеш после Комерцијална банка од десна страна на главната улица кога гледаш и има автобуска станица. Одиш назад на семафорот и пред тебе треба да ти излезе Жито леб преминуваш улица одиш право има кружен тек од лева страна е влезот на Ѓорѓи Димитров.
Во фрижидер краставица, домат, лук, овошје лубеница, јагоди, малини, дали во кеса или не не гледам некоја разлика Во кујна на собна температура компир, кромид, од овошје банани, јаболка, киви, круши
Од рекорд 21, 22, 22а, 4, 7 и 15 ќе те остават кај Лептокарија на Партизанска, т.е кај поликлиника Букурешт..... И со 5 можеш ама ќе те остави од другата страна. Од бит пазар 2, 2а и 19, исто кај Лептокарија застануваат. Како сакаш можеш да го складираш, инаку скоро сѐ во фрижидер, освен авокадо и банани ако не се дозреани.
Дали за царинење на пратки е битна само цената на тоа што го добивам или и големината, т.е килажата на пратката?
Праски, кајсии доколку се зрели ги чувам во фрижидер, ако се зелени надвор, бананите ги чувам во фрижидер и во ќеса, надвор одма потемнуваат исто и ако се само во фрижидер, а да не се во чеса ми се расипуваат брзо. Затоа заклучив дека во лето најдобро е во фрижидер и во ќеса. Лубеница, диња, домати, пиперки, краставици се чувам во фрижидер
Дали на инстаграм точно покажува кај ip адресите во која куќа живеете или само од прилика покажува адреса?
Лошо напишав..поточно другарка кај поранешниот му имала инстаграм и влегла и сега дали може он да дознае кај она живее според тоа, дека нели на инстаграм пишува кога некој ќе се уклучи од каде е најавен дали може точната локација каде живее да и ја дознае?
Јас последно коа прашував Лице таму вработено ми рече дека е важно и шо материјал е. Ја прашував за ташна. Ми рекоа зависи од големина, материјал, кој бренд е, и после си реков батали пошо колку пола ташна ќе ме фати еве овде пример има https://customs.gov.mk/poshtenski-pratki.nspx Или пиши царинење пратки само на Гугл, ќе ти искочат поише страни
Да Кај сите дава И ја од лаптоп коа ќе се уклучам точно дава. Така е напраено за хакери и остали. Влагање во туѓ фб е кривично дело.