Мила ептен е мало тоаа а јас ставам баја алишта .... маж ми има патничка торба купена од пред 20 години хаха ама ептен е практична собира многуууу и сакам таква да најдам ама сега нема шанси да има такви
Девојки сакам да ве прашам дали на вас ви стигаат пораки во лб од машки феминисти.Значи секој ден ми пишуваат како им се допаѓа моето мислење,како си,здраво навистина не ми е јасно.Значи еве прочитајте ме тука.НЕ МИ ПИШУВАЈТЕ НЕМА ПОТРЕБА ако ве интересира добро сум.А ако мислите дека ке ќарите девојка или незнам што на форумот многу се лажете.Имате слободни и млади девојчиња на форумот пишувајте си до утре ако сакате.Нема потреба на мене да ми пишувате.А уште помалку да ми правите непредвидени караници.Ви благодарам се надевам веке нема никого да прочитам во( разговори)
Срамота незнам што да кажам навистина ова маживе се без осет навистина ако си дошол на форумот да фаќаш девојки и швалерки тешко си на тебе за жалење
Епа за во авион таа димензија ти треба. Секако, ќе носиш и куфер во багажот, нели? Се надевам ти помогнав. Поздрав.
Каде online да најдам патики за во вода? Освен runners ги видов али сакам дополнително да разгледам и споредам цени, исто пребарани се и спортскиве продавници
Дали можам да извадам документ од Агенција за вработување во Скопје ако по лична карта се водам во друг град?
Dali moze online da se proveri sostojbata na denarska trasakciska smetka na komercijalna banka? I dali komercijalna banka zema mesecna provizija za odrzuvanje na smetka? Poso odamna ne ja koristam ne znam dali mi se nasobral dolg?
Може, ако имаш електронско банкарство. Зема само ако си ја користела трансакциската за приливи/одливи претходниот месец. Ако не си ја користела не зема.
И мене исто, ме преполовија со пораки, и пишав исто како тебе тука на една тема дека нема веќе да враќам на машки членови и за чудо од тогаш престанаа. Ама еве , има некои шо го немат тоа прочитано, како тој новиот прееска шо почна да вреѓа во таа темата, и он ми пиша дали сум барала маж .... ама не му вратив. И на другите не враќам, нека си пишат сами.
Ако имаш средства на неа, макар и 1 денар, нема рок. А ако немаш и не ја користиш не сум сигурна, но мислам дека после 2 години некористење ја затвараат.
Имам 2 фустани и ужасно мн ми сметаат оти ми се лепат за нозете. Едниот е со, другиот без постава одоздола. Решение?
Имам од фиоре купено два прстени. Е сеа они ги продаваат како сребро ама не се, туку се оној медицински челик или како го викаат. За квалитет поквалитетни се од бижутерија ама не поквалитетни од зиа зошто се гребат полесно и на вода може да изррагира. А инаку вака привлечни им се цените и убави работи имаат али далеку се они од златара.