Дома ги имам од Петре М Андреевски: Тунел, Последните селани, Бежанци и Пиреј. Пиреј ми е прочитана одамна. Некоја од овие другиве три да ми препорачате?
Дома имам бубачка огромна.. Значи излегува, и после пак се враќа некаде ми се крие во креветот, не можам да ја фатам за да ја убијам, ќе ми се скрие, неколку дена по ред сегде ја барам и не можам да ја најдам освен ако не искочи сама, а огромна е како бумбар.. Кажете ми некое решение како да ја измамам да искочи и да ја убијам, додека не положила јајца во креветот за да се множи.
Се прави ли некаде кај нас нутригенетски тест и ако да, која му е цената? Однапред благодарам на одговоритe
Па пишав дека имам купено и се гледа. Имам и сребрени прстени и златни што не се уништуваат, не се гребат лесно и не црнат. Од фиоре ми реагираат, не како бижутерија ама сепак не како сребро. Тоа е сребро ама од онаа поефтината Ш класа. Има повеќе видови на сребро. Доколку би сакала поквалитетно нешто и да го носиш со години и да стои како пто треба подобро е да дадеш повеќе пари и стварно да го имаш. А за вака за мода убави се, ќе го поносиш некоја година… (Значи не зборам на памет, од искудтво кажувам)