Јас сакам да ги пријавам за фискална од Макпетрол,никогаш не можам само од кај нив да скенирам,не сум таква,ама се прават многу паметни,па јас сум попаметна и си ставам бензин во Лукоил,ми скенира за час. Дали некој успеал да скенира фискална од скапанион Макпетрол.Отсекогаш преваранти,ако грешам поправете ме....
Грешиш. Еден куп фискални скенирам од Макпетрол. Што од гориво што ставам, што постојано цигари од таму земам. Никогаш проблем сум немала. Се случило и топче цело да ми дадат сите поминале. Еве баш од вчера.
Инаку сакам да прашам дали некој имал да му полажува големи контракции на цтг од 80до 100 па и над, а да немал болки или минимални и случај да не е отворен воопшто?
Дали М4 образец само од ПИОМ може да се извади? Не можев на uslugi.gov да најдам, а не ми се оди до пиом само за тоа
Zdr me interesira kako bi postapile vie, trebashe denes da se vidime so eden prijatel da recam, se znaeme od internet samo, imav i dr obvrski vo negoviot grad megjutoa, ne pisa 3 sataa eve..a rece pisi koa ke stasash...iznervirana summ..
Ве молам некој што работи во банка да објасни ако може накратко за втор пензиски фонд и дали сум должна да потпишам тоа во банка ми бараат за ажурирање на податоци? За што точно се работи и дали е задолжително тоа да го направам?