Неможам да најдам за каде е прашањево, сакам да прашам што ќе се случи ако урина стои два дена во фрижидер па се прати на испитување?
Кај мене и со инста и со месинџер , па и со вибер, мора да ги отворам апликациите за да стигне пораката.
Мислам дека нема да даде точни резултати. Ако е за уринокултура, препораката е да не е постара од 3 часа. Јави се во било која лабораторија ќе ти кажат дали може.
Девојки дали се продава посебно ваква пластика за фен, само да биде потесна? Со оваа, неможам да се фенирам убаво.
Да ми препорачате некој добар модел на јастук од Дормео од кој сте задоволни, или од некоја друга продавница некој конкретен модел.. Се мислам дали да земам од овие со разладувачки ефект, ама неќам и зимоска ладно да ми држи..
Здраво, да ве прашам од кои антиперспиранти сте задоволни? Сите ми лепат некако, после туширање ставам и ми лепат на маица.
Чиста сода бикарбона на влажни пазуви , само не после бричење. Мене ми врши работа, може да прави иритации па некој меша со кокосово масло.
Јас ја имам таа демек ладно држи како да не, ептен без навлака ако ја користиш мене така не ми убаво ни малце хигиенски.. Сакаш помека или потврда? Имаат разни во топшоп, добри имаат ама таа со ладен ефект демек врска нема во лето, не па во зима