На нивната страна има објавено дека во моментов се врши надоградба на системот и истиот ќе биде достапен наскоро.
Мислам некој од адвокативе на форумов да ти помогне. Иако не би требало колку што знам, имам комшика си чуваше дома се што ќе најде.
Мислев со стапица, секако без да нанесам повреди. Да ставам лешничиња како мамка во пластичен сад и да го затворам кога ќе влезе.
Дали некој ја има користено ултрасоничната шпатула што ја рекламира Магнолија и како е задоволен? Според неа, нема кој ја нема, а јас еве не можам да најдам никој да сподели лично искуство…
Јас ја имам онаа првата што ја рекламираше. Да бидем искрена не ја користам редовно може и тоа е проблем, а може и не знам да ја користам правилно хахаха ама не сум приметила некоја разлика.
Имам електронско банкарство ама си го имам заборавено корисничкото име, а листот од банката кај што е пишано не можам да си го најдам Можам во банката да побарам да ми го кажат?
Дали имаш електронско банкарство? Ако да, побарај на апликацијата налог ПП30 и го пополнуваш исто како физичка уплатница.