Ве молам препорачете кој прави скара и тоа во недела рано сабајле ? Ка прават само од 12 часот а ние тогаш ќе имаме гости т.е роденден и сега не знам каде на друго место да барам по пристапна цена ?
Ние пред неколку години бевме така , петок навечер до недела , со овие што организираат еднодневни екскурзии. Ама плативме дупло превоз . Провери за таква опција .
Прашав и така ама ми рекоа нема да може зошто секогаш биле полни автобусите и немало да има место да се оди со еден, а да се врати со друг
Купив производ од кој не сум задоволна,сакам да го вратам.Ама фискалната сметка ја немам.Дали во УЈП може да добијам препис од фискалната,ама точна дата не знам,само месецот?
Не можам да се логирам после апдејтот. Најверојатно ја изгубивме здравствената книшка на детето. Која е процедурата за вадење нова? И дали може,он сега е осигуран преку татко му,сакам да го префрлам преку мене да биде осигуран. Што е потребно за да го превземам?
Купи нова здравствена книшка, пополни ја и од управа од твојата фирма нека стават печат потоа одо во фонд за здравство уште истиот ден ќе биде детето осигурано на тебе, е сега кои точно документи не ми текнува, копија од твоја лична карта, извод од родени на детето …. Подобро јави се за да отидеш со спремни документи
Фонтана кај рампа работат во недела, а можеш и од рестораниве. И ххл Аеродром имаат добра скара, поготово увијачите најубави им се и големи. Има и едно ресторанче кај трговскиот во Лисиче скара на кило