Никогаш нема класично киндер јајце во лето, поради тоа што чоколадото е танко и лесно се топи, не се ни увезуваат. Киндер џој е замена за летниот период.
Za Istanbul? Jas samo so Jadran bi idela, vo 9 navecer trgaat i idat preku Grcija, nautro 7-8casot ste tamu.. ili sega zaradi guzvite moze i povekje da se ceka po granici..
Каде во Скопје може да се најде екстракт од портокал и пудинг од портокал? Бев на Бит пазар во продавничето за кондиторски работи, но немаат
Сум била во х.Шатор и задоволна сум, средено убаво чисто, само пто е на патот за пелистер, не ви е во градот. Сма кога баравме на букинг има доста апартмани на широк сокак со убаби ривјус. Друго епинал хотелот знам дека е убав и кеопс. Фелиција со кабарето исто има хотел можете и таму
Буквално немам нигде видено, да прашаш во Зегин здрава храна, тинекс оној у eastgate, веро тафталиџе и Моринга здрава храна
Имаше едно кај Универзална специјализирано за слатки, имаа и страна. Не можам да се сетам како се викаше, може на некоја членка ќе и текне.
каде е тоа продавниче? има име да го побарам? Иначе може да има во долче во аеродром,побарај ги на инста
Продавничето се наоѓа спроти Бит пазар кај Еурофарм, во нова зграда е сместено, буквално се имаат, ама ете ова што барам нема
Како ја подготвувате хељдата? Колку хељда, колку вода? Колку време варите? Дали горчи? Што правите за да не горчи? Со што ја комбинирате?