Знаете како да откријам скриен број? Некој синоќа ми ѕвонел околу четири часот. Е ќе си пукнам од радозналост кој би можело да биде
Мислам дека можеш да отидеш во вип/т-мобиле/уан и да им кажеш да го откриеш.А инаку,сама,од дома неможеш.Знам дека на другарка ми еднаш неколку дена и вртеа од скриен,и отидоа во вип и го открија бројот.
Ставив пасворд на телефонот и сега го заборавив, и неможав да го уклучам. И сега , што да правам? се јавив во вип, ми рекоја да одам во приватни мобилари да ми го одкодираат? знае ли некој колку пари би ме коштало?
Movie Maker. Сигурно ја имаш во компјутер. Би требало тука да се наоѓа: C:\Program Files\Windows Live\Photo Gallery
Вака, летото што работев 2 месеци бев пријавена и ми стигна известување од пензиски столб незнам како е точно, дека на сметка имам 600 денари. Дали тие се достапни за подигање или тоа ми е заработената "пензија"? Исто и најефтин начин да се стигне до Битола од Скопје нека сподели некоја феминка. Фала
^ зависи од големината на сликата. Колку поголема сакас слика толку поскапа. Најмалата мислам дека е 13 или 15 ден
Да не знаете кој беше бројот што се наплаќа 35 денари доколку сакаш да знаеш кој е непознатиот кој те бара? Неможам да се сетам
Во мај ми истекува пасошот, дали некој знае до кога можам да излезам од земјава? Не се сеќавам дали беше 6 месеци или 3 мес пред да истече... За сигурно некој ако може да ми каже.
Јас знам дека до датата додека ти е пасошот треба да се вратиш,што значи и на самиот ден од истекот можеш да излезеш и влезеш во државава.
Мислам до претпоследниот ден, освен ако не одиш по работа заради тоа што најмногу што ти е дозволено да бидеш во една држава е 3 месеци. Знам дека вујко ми работеше во Грција летово, па најмногу што беше дозволено, беше 3 месеци. Така да доколку излегуваш така, на шетња до Солун или било како ти е дозволено до претпоследниот ден
Ovde e se objasnato http://www.avrm.gov.mk/WBStorage/Files/PVRfinalen.pdf I da , toa e neformalno rabotno iskustvo.