За плаќање налог електронски, ми излегува дека терминот за плаќање е завршен и дека може да се реализира со иден датум, односно работен ден. Значи иако е електронски, не може да се изврши било кога. Така?
Треба терминот за плаќање да е во работен ден од Понеделник до Петок. Во неработен ден не може да се реализира, стави го 07.08 Понеделник и ќе се реализира тогаш
Јас имам од Delimano со обновување на картичка од топшоп ги добив, највеќе ги користам. Три се, мали со машинче за острење
Едно прашање, не се сеќавам дали ако не си френд на фб и пратиш порака на некого му стига или оди во риквест пораки?
Зависи, ако тој/таа има во settings ставено да може да го контактираат само пријатели тогаш оди во request, ако може да го контактира кој било тогаш оди пораката директно во месенџер како и другите
Добар ден... Корисник сум на оваа картичка топси од стопанска банка.. Меѓутоа сега ќе треба да ја менувам, не се разбирам баш од банки, па ме интересира, ајде овие кредитните ок, ама дебитни зашто има толку многу да се бира? Дали тоа банката одредува или како? Поточно за овие ме интересира? Прочитав во опис сите ми се слични некако, добро таа за интернет јасно ми е, единствено ми западна во очи оваа gold за денари и евра нешто ама пак не сфаќам баш, по што одредуваат која картичка треба да ми ја дадат???
Дали некој од сајтовите за гледање филмови (FMovies, GoMovies, 123Movies, Subsmovies итн) имаат некако опција за cast to tv? Од телефон, не од компјутер. Или општо како да пуштам филм на телефон и да го гледам на тв?
Јас денес од ДМ го купив. Пробај со паста од сода бикарбона и 3% хидроген. Се мачка цела патика со четка за заби, се става на директна сончева светлина неколку саати и после само ја истресуваш пастата. Со тоа што може да ти станат побели. А друго провери во дм, имаше некое средство за обоени алишта, што ја вади бојата на исфарбани алишта. Да пробаш да ги накиснеш така или во машина да ги испереш.