Кај мене, е неограничен интернетот мислам дека до 1 март. Ова трае веќе 3 месеци, и знае да ми биде спор интернетот макар и да е средина на месец.
Зашто кога сликам со телефонот, од време на време ми се одбиваат по 0,20 или 0.50 денари од сметка? На вип сум иначе, и многу се нервирам, не дека тие пари ми значат многу, ама зашто да ме прават глупа и за ништо да ми земаат пари
Луѓе како беа програмите од кои симнуваме mp3 и видео од youtube? Ми треба и за двете програма. Ако знае некој нека пиша.
леле еден куп се имаш избор, ања, картел, тренд ало ало мислам беше, оној кубанскиот... мене во Aња ми е најубаво
Во кратки црти,некој запознаен,инстант ми треба,кој е процесот за регистрирање на невладина организација со одредена цел?! Нетрпелива сум до утре!
На една туника имам имитација украсни копчиња, едно ми испадна, божем го ставив за да знам каде е,ама самата до себе го скрив. како и по обичај. Не е специфично за да се најде, но ме интересира дали и каде можам да најдам копчиња, има ли некаде таква продавница,или некаде на друго место каде што може да се купи копче