' Истиот проблем го имав пред неколку недели.Да,во вип не се одговорни за тоа,бидејќи ти си го ставила и си го заборавила.Оди во приватна мобилара,ќе ти го декодираат.Само што има можност се да ти се избрише од тел. (музика,слики,видеа...).Можеби.А инаку е околу 400 денари.
Многу ми е битно некој да ми одговори. Сеуште сум студент, но си најдов работа. Е сега, сакат да ме осигурат и прашањето ми е дали мора да сум пријавена во заводот за вработување пред да ме осигурат или немора?
Немора и јас сум студент и тоа редовен и пролетва работев и бев пријавена, осигурана... Со среќа нека ти е!!!!!!
дали може да ми кажите некоја програма со која можам да намалам видео снимено со апарат, за да може да се пушти на скајп ??
Секој ден од т мобиле ми земаат кредит за наградна игра а не учевствувам.Како да се спасам од ова???До сега ми зедоа пари за 4 пара гаќи бре!!!Ќе се убијам!!!
Хммм... мислам дека треба да се пријавиш во завод со средно, па после да те вработат. Барем за мене така беше пред неколку години
Зависи на кој Универзитет си - прашај си на студентски прашања за најсигурна информација. Еве на пример, на УГД се уплаќаа парите пред речиси цел месец.
Знае некој дали може да гледам на нет некаде NBA All star , моментално играат ??? Линк нешто, некој , некаде