Не знам, искрено. Последниот пат јас бев отидена сабајле демек пред работа ама имаше гужва, додека еднаш отидов накај 12/13 ч. беше празно....
Не сум сигурна за цената, да не те лажам можеш да ги контактираш дм да ги прашаш. Јас истиов парфем лани во Грција 20 евра го земав 30мл, имаше некој попуст
Здраво на сите.Незнам дали има тема за ова што сакам да побарам совет од вас па затоа се одлучив за општи прашања.Имам колешка на работа на која што ужасно ама ужасно и мириса здивот.Може е малку невкусно ова што го пишувам ама барам некој совет од вас што да направам.Жената е во години и ма лоши-расипани заби незнам ни јас веќе како да се изразам.Навистина ми смета заради тоа што постојано сме заедно а јас здивот и го чувствувам и од далеку.Незнам како да се справам со ситуацијава па во последно време почнав нон стоп да и нудам мастики.Ама некогаш зима а некогаш и не за жал повеке пати ме одбива.Ако можете дајте ми некој совет дали да и кажам со добро за да не ме свати погрешно или пак да ми препорачате некој спреј нешто па демек уз моабет да и го спомнам,незнам оставам на вас.Несакам да се чувствува незгодно ама па и мене не ми е лесно верувајте ми,значи ужасно се чувствува миризба.
Ako e do tolku kritična rabotata i da ste tolku blizu da se oseka da ne možeš da podnasaš i da ne bide direktno, uz muabet spomni i demek na tebe ti mirisa zdivot i si zemala da koristeš nekoj sprej od net i da vides dali ke se sete i taa da reče ke go probam i jas
Џабе се мастики, спрејови, конци, бомбони ако жената има расипани заби и не ги мие редовно. Пробај некако да почниш тема околу заболекар, орално здравје и болести кои можат да настанат од негрижа за забите. Прашај кој и е матичен стоматолог, дека си задоволна од твојот... Не знам колку сте блиски. Јас би и рекла директно, ама без да ја навредам дека мора да води грижа за себе
Zdravo.Me interesira dali vo gradot vo turistickite agencii moze da se kupi vaucer za patuvanje po izbor (primer 500 evra i da se iskoristi do Nova godina) a da se plati na rati dotogas? Istiot bi go iskoristila za podarok.