А договорот при крај ти е? Не знам дали можеш да го смениш, мислам можеш како втор број да земеш ама да смениш веќе постоечки број што знам. Јави се и прашај или отиди во салон.
Дали мора да се поднесе барање за издавање државјанство од градот на раѓање или може и од местото на живеење? И колку време се чека?
Дали знаете да ми посочите фирми кои вршат селидба (мебел, апарати, облека итн) од Европа во Македонија? Дали знаете можеби колку чини, и какви обврски има по границите?
Доколку местото на живеење е променато и по лк (пример си од Прилеп, живееш во Охрид и лк ти е на Охрид) можеш да си извадиш таму кај шо живееш. Ама доколку не ти е сменето мора да одиш таму кај шо си по лк. Одма ти го даваат на лице место или ако има мн гужва може да ти речат утре дојди ама за државјанство не ми се десило. Не би ти препорачала онлајн да го нарачуваш обавезно ќе ти имаат утнато нешто
Дечки од Битолата: Дали знајте по колку ги дава едно пакетче Пецката салфетките,сакам еднаш да му купам♡
И пак да останеш на таа тарифа? Јас така го сменив на т мобиле беше мислам околу 800 ден за нов број со иста тарифа, јави се ќе ти кажат, можеби секаде е различно.