Ако земаш столче со масичка земи и лепак Кај ти седнува три годишно детенце Кујна дефинитивно ќе се израдува
Ако сега ги донеле… пред некоја недела сите макпетрол во скопје и останати бензиски ги поминав немаше. Али сепак ќе ѕирнам фала
Дали гнасниве финансиски друштва даваат брзи кредити и со копија од лична карта или фотографија од личната карта, или надежно мора оригиналот?
Пржино, појди сабота /недела сабајле рано , хаха и бирај која улица сакаш. Полигон кале ако е отворен, ондак моловиве влези излези прави, одиш најдоле и по угорница возиш за излез../ Работен дем тешко дека негде ќе има помалце, сите се прометни..
Кажете ми инстаграм профили од златари во Македонија за дијамантски прстен. Дали може некаде да се најде до 400-500€?
Сакаме да одиме до црква Никита ама без кола сме, да не знае некој како може да одиме до таму ? некој превоз?
Некој да има контакт од Спортикум, а да не се телефоните и меилот кои ги имаат оставено на страната? Нарачав патики од нивната страна, моделот излезе дека е помал од вообичаениот број кој го носам и ги контактирав за замена, рекоа да ги испратам тие да видат дали е се ок и ќе ми испратат повторно со бројот што ми одговара. Ги испратив на 9ти август и постојано ѕвонам никако неможам да стапам во контакт да добијам некаква информација... телефоните се исклучени, на вибер и меил не одговараат... услуга катастрофа. Патиките ми се платени, затоа сум многу револтирана. Ако има некој од Куманово, би замолила на поминување да види дали им работи продавницата. Не знам како да постапам...
Не се прави паметна со сила, никаде не кажав дека барам голем дијамант. Слободно прочитај и во темата веренички прстен штом си толку опседната.