Сакам да аплицирам на едно работно место и една од трите опции е да им испратам е-маил и сега не знам што треба да им пишам-дали нешто на кратко дека сум заинтересирана за тоа работно место или нешто слично на резаме?
Па треба да пишпеш лично СВ,значи име,презиме,град и сл.и секако дека си заинтересирана за работа,бар така мислам.И најдобро ти е така да направиш.
Se izvinuvam so pisuvam na latinica no od mob sum pustena.Me interesira dali ventorot apcinjata idat so recepta i koja cena se ,fala
Мерц таблетите се 440 денари, случајно ги барав вчера и налетав на твоето прашање. Јас ги нарачав, имам многу пофалби слушнато за свежа кожа, сјајна коса, здрави нокти.. Едно, два пати на ден. Еве од каде Спојлер http://www.demetra.com.mk/%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%B8/
Девојки,каде може да најдам контакт телефон за поликлиниката кај Беко (за здравствен дом на железничари станува збор).Го барав online на златна книга ама го нема ...
^ 3133-4444 само локалот за секој д-р е различен. Ако ти треба некој др конкретно пиши кој,може имам локал
Неможам да се редактирам поминало подолго време а прееска заборавив да прашам, кај да најдам од тие како тавчиња за американски палачинки? Слободно ако знаете и страници онлајн освен продавници, се е добредојдено. Anyone?
Да не знај некој зошто би можело да ми зема кредит, а ништо не прам, ни сум на интернет уклучена, ни се јавувам..На вип сум. И за 2 сати ми зеде 40 денари.
Термос, каде? Убав и сигурен, да не се истура ако го превртам, затоа што ќе го носам во ташна. Може и чаша-термос што се затвора. Во Џамбо бев, а и имам една чаша-термос од таму која не ми е баш сигурна, па не ме праќајте таму. Сите други предлози се добредојдени. Данке!
Не е закон, туку измана на закон, и дополнување на законот за лична карта. И да измената е донесена и усвоена, стапила во сила на 26.12.2012, имаш и на право.орг зачлени се, ке си ја симнеш ако ти интересира. И казната е од 250 евра до 2000 евра.