Да не познавате некој преведувач на српски во Битола, или некој шо би преведил српски онлајн? Ми треба за стручен превод од српски на македонски
Имам мала прослава неделава ама живеам во зграда (под кирија) и сакам да ги известам комшиите дека ќе има малку галама. Планирам да оставам ливче на влезната ама не знам што точно да напишам, хелп?
Е де, небаре квантна физика ќе решаваш, пиши најкултурно. Почитувани станари, на тој и тој датум во тој стан, ќе имаме мала прпслава, однапред се извинуваме за галамата и гласнаѕа музика, со почит. Да знаеш дека законски после 23ч ако им е мн гласна музиката можат да ти викнат полиција.
Добро бе мамичке, шо си напета? Еве не знаев што да пишам бидејќи прв пат живеам во стан и прв пат ќе ми доаѓаат повеќе луѓе. Сакам да напишам нешто и да звучи убаво и културно.
Дали некој знае каде можам да ја купам Хавајската Спирулина во прав (од NOW) Во кои аптеки/продавници?
Не бе таман раб, чисто да не се замараш што како, секако ќе има некој што ќе ти мрчи и нема да му одговара журката или што и да е. Така да не се замарај ич.
Некој/а да ми помогне со избор на добри слушалки? Сакам да се over ear - големи, по можност да имаат опција и за wireless и за со кабел, или само со кабел (не само wireless!). Сакам да даваат прилично добар звук а да имаат пониска цена (до кај 1200 денари). Знам дека што е поскапо-тоа е подобро но, сепак, сигурен сум дека може да се најде нешто како за мене.
цело време ми излегуваше во sponsored на insta,ама не ми текнува името. има една бижутерија во куманово со интересни работи,ташнички и слично со многу ок цени.anyone help за името?