decki kako ova može da se reše i da se instalira programata e banking od uni bank, vo sto e problemot ako znae nekoj?
Ne biva nesto rabota ne može da se instalira. Do pred nekolku dena si raboteše se OK sea nekoe ažuriranje trebalo da se naprave update ama dali telefonot e star i ne biva zatoa neam pojma
Заради телефонот е. Можеби не ги поддржува новите ажурирања. Исто беше кај мене на стариот телефон Samsung J5 кога сакав My fitnes pal да ја инсталирам
Исто, ги собирам дома, освен таа на син ми која е за деца, секако помала и мека, се друго катастрофа. Врат не да ти помине, ќе те стегне уште толку. Јас како веќе не ја завртив де овака, де онака, не бива и не бива. Наутро станам ненаспиено, укочена.. И баталив. Долго време барам убава перница, веќе се откажав, затоа што само ги собирам а многу место ми зафаќаат, па почнав една по една да исфрлам. Се мислам уште за оние со пердуви некаде ми се мернаа ама ако и овие не чинат, ќе треба и таа да оди во канта
Не ми се смејте ама ме интересира каде се сместени фудбалерите од гостинските репрезентации кога играат со македонија? во мериот? и како е најдобар начин да ги начекам за слика ? пред хотел,стадион или? рано е ама да си се спремам, ме интересира за кога ќе играме со англија на 20ти ноември
Перницава од Комодита не е лоша, ја имам повеќе од една година. Потврда е малку, ама ниту еднаш ме нема заболено вратот после станување.
На тренинг, ден пред мечот најарно, ако пуштаат на стадион. Јас така имам начекувано за сликање на времето пред 20 години, сега не знам како е. За сместување не би знаела да ти кажам.
Ја имам Дормео Долшего, мене ми е добра не е многу тврда а ни премногу мека, исто и за висината мене ми одговара за спиење погодена ми е. Зависи нели и ти на каква перница сакаш по висока, по ниска, исто и за твдоста, каква тебе ти одговара.
И јас ја зедов истава после пет други купени од дормео и само пофални збореови. Башка ја начекав на акција нешто помалку од 900 ден. беше. Дормео никад више, џабе фрлени пари
Јас не сум навикната да спијам на една перница мора да ставам најмалку две под глава дали дека имам спондилоза па затоа .. со овие перници мислите дека кр можам да спијам? Или предложете некоја
Од ниедна,многу години користев нивни модели. Многу брзо им се губи формата и се прават тврди. Последно за гости кои требаше да преспијат кај мене неколку дена, купив перници на Calina, најевтината околу 300 денари беше и ме изненади, мене ми е одлична, па продолжив јас да си ги користам повеќе од една година, перени на 60 степени со центрифуга и сеуште се меки и удобни.
Zdr blokirav eden broj na telefon, i seuste mi stasue poraki od nego ne znam kako... SMS info pisue, i seuste mi prakjaa? Barav da go blokiram i tamu no neuspesnoo, sto da pravam dali nekoj znae?
Девојки знае ли некој росвајтни тенџериња дали се продаваат во странство? Не можам да го најдам овој збор Росвајт на англиски, не знам како се вика