Да...постои вакво училиште еве ти некои информации можеби ќе ти послужат: ОУ “Стив Наумов” Адреса: “Стив Наумов” 93 Тел:: + 389 47 223 364
Имаше на пазарче порано по 100-200 денари, иам и јас на батерии работи топ си е. Оригиналнот од топ шоп е со една нула плус на пазарсково. Има на бит пазар или на зелен побарај.
Де кажете како се вика онаа продавничката, малечка е, со македонска конфекција, доаѓа на аголот на улицата, после ЈБТ? Со скалички, одма пред семафорите на раскрсницата? Пукнав, не ми текнува.
Прво,ако имаш телефон чуствителен на допир,провери сам да не се јавува некаде кога го носиш со себе или да не испраќа пораки,мене тоа често ми се случува,кога го носам со мене во џеб се допира и сам праќа пораки и се јавува и баш ми е напријатно кога луѓе ќе ми кажат ми прати празна порака или пак со некои глупости. Второ,ако имаш активирано некоја игра или ако воопшто некогаш си играла некоја наградна игра,каде што треба да испратиш порака,може да ти зема тоа кредит.Имам искуство и со тоа,само еднаш порака пратив и потоа автоматски си влечат тамѕ кредит и целиот кредит ми го потрошија.Овие две работи ми се најверојатни,друго во овој случај не знам што може да биде.
^ Не на МАНА, од другата страна фактички доаѓа, дијагонално, помалечка од Мана. На излогот има сонце и купувајте македонско производство, така нешто.
Знам за која продавница зборуваш, ама не ми текнува како се вика.Според описот на странава, можно е да е оваа: http://www.facebook.com/pages/МАИЧКИ-СО-КРАТКИ-РАКАВИ-STRINGS-/162292480467860?sk=info Се вика Strings
Не знам точно оваа која е, ама имам видено такви мали продавнички со сонце и ист натпис и мислам дека фирмата е Петров компани
Најмногу избор имаш на женски пазар (мислам така се викаше ). Тоа ти е на бит пазар, кај влезот од кај полициската, одма од лево, има доста продавници.
Дали некој знае од кога почнува дегустацијата на чоколадо во Веро Центарот и од колку до колку часот е дневно?