Не најдов посебна тема за телевизори Мислам нема, го затворија. Имаше после железничка станица према аеродром од десна страна во белите згради на средина од прилика, ама немам контакт и незнам дали работи.
Дали некој знае каде можам да најдам акрилни бои некаде поефтино во Скопје или било која друга продавница освен office plus? Купував таму, поскапи им се цените малце. Благодарам
Kade da najdam rabotnik za dnevnica koj ke mi pomogne za rabota vo dvorot,no da e chesen I da ne se rasprava so mene ?
Убав освежувач за во кола? Да не е прејак и да ме боли глава од него првите неколку дена и потоа да изветрее…
Нема такво нешто… сите се такви. Буквално сите и секакви имам испробано, џабе. Решението ми е си купив парфем што ми се допаѓа, неутрален и поефтин, и си прскам во вентилацијата кога сакам
Имам проблем со виберот, не ми стигаат пораки т.е не гледам пораки се додека случајно не ја отворам апп и тогаш гледам дека има порака...
Да не знае некој кој изработува убави персонализирани украси во рамка? Освен монкдолс. Нешто на пр вака
Тука пишав зашто не знаев каде за оваа тема . Во грција сум , имав интернет роаминг 15гб но си користев и од нет сеф на А1 може така , но меѓутоа ми стога порака дека сум оневзможена за појдовни повоци бидејќи имам долг од 6500 ден и отварам на мојот А1 кога гледам долг од 25600ден кој е невозможно , каде што не ми стогна порака дека јас го имам искористено интернетот за роаминг . Што да правам бидејќи не е мала сум , а се уште сум во грција . Некој со вакво слично искуство ?
Prvo iskluchi go romingot,iskluchi internet. Jas ednas pred mnogu godini bev zaboravila da isklucam I si plativ no pomala Suma na Rati. Koga ke dojdes ke se zalis vo A1.
Од а1 нет сеф требало да го замениш интернетот со активација на пакет за роаминг. Ако не си го активирала пакетот, веројатно си немала бесплатен интернет...