Zdr da ne slucajno znaete, edna zena niz centar odi prodava narakvici 50 denarii, i kaza deka bile za srekja, ne bile obicnii...Bese na Ulica Makedonija, prvo ne sakav da zemam, ama posle se predomislivv, sto znam, da ne e nesto loso toa? Posle ja snema nikade, sepak mi bese nekako stravvv... Ili kade mozam da ja najdam sakam bash da kupam..da vidam ahha
Често имаат некои акции прати си ги ке начекаш нешто. А и во Веро Џамбо има некои акрилни сигурно ги имам видено само не сум сигурна за квалитетот.
Dali možam da podignam izvod od rodeni za soprugot, da ne izleguva od rabota? I venčanica izvod možam li samo jas? Mi treba i prevod a knap mi e vremeto
Dada tamu si kupiv nekoi platna za slikanje taka ne nekoj kvalitet nesto ama eftini, kolku za pocetnik
Дали некои можеби знае каде можам да најдам интересни честитки за роденден? Така послатки поинтересни некои?
Има. Одма кај влезот кај Комодита од паркингот, од влезот десно. Или лево кога излегуваш од Ист Гејт.
Можеш да ги извадиш и двете сама,а ако ти требаат за во странство може подобро меѓународни да ги извадиш нема да ги преведуваш
Здраво, бев на дерматолог во derma bella, др скроз ми ја утна дијагнозата, прегледот траеше 3 минути, го платив 1.000 денари, кога прашав за уште нешто, др ми рече само, не е тоа ништо, ич не сум, задоволна се чудам зашто воошто дадов 1.000ден, дали постои шанса да ми ги вратат парите бидејќи и услугата што ја добив не беше точна дијагнозата?
На паркинг на бензиска на лукоил колку време максимум смеам да ја оставам колата (ако наполнам гориво таму секако)?