Знаете ли која е процедурата за добивање на дозвола за работа од министерство за здравство, кои документи се потребни за основање на ПЗУ?
Дали знае некој дали има лимит колку пари може да се извадат максимум од банкомат на дневно ниво? Конкретно за комерцијална банка ме интересира.
Во Стопанска до 60.000 ден, но има опција се јавуваш кажуваш твои податоци и колку би сакала да извадиш пари повеќе од дозволеното и имаш рок до 24 часот навечер да ги извадиш. По 24 часот завршува таа опција да ја извадиш бараната сума. За комерцијална незнам, најдобро да прашаш таму сигурно има опција.
Дали некој знае страна или било што каде што би можела да продавам производи кои јас ги правам а да не е пазар 3 или инстаграм?
Пошо општо праша, општи ќе одг. Не сум лапачи на пари, ќе ја извршат процедурата ама пред тоа обавезно прашај нека испринтаат колку би коштало, толку и толку дена. Да не испадне после ѓавол ипол, ништо посебно не се од персонал, но е подобро за некој сакан од државно во секој случај. Ама не е идеално
Кај има да се купи гумена подлога за во када за да не можеш да се лизнеш? По можност со апликации ишарано, за детето ми треба.