Бидејќи не добив одговор во соодветната тема ќе прашам тука...Како да ја намалам резолуцијата на сликата за да можам да ја вметнам пошто во оригинална верзија не ми дозволуа да ја постирам? Фала однапред
Зошто Google не ми се отвара воопшто (страната демек не била активна)? Можам да отварам само ако впишам цела друга адреса. :?
Девојки, како се викаше тој бендот, некни во Екстра Е. го даваа ? 4 девојки се, мислам дека од Словенија беа, дошле во Македонија за Златна Бубамара.
Ќе одиш десен клик на сликата: Open with --> Paint --> Resize. И горе наместо Percentage ќе одбереш Pixels. И нормално ќе си пишеш колку пиксели сакаш да биде, во ширина и должина. Затоа што, кога го прикачуваш фајлот, што е голем, пишува горе, до колку е дозволено сликата да биде голема.
Базаро и Џамбо со сигурност има. Мада што мене ми се малце скапички, мали кутии се околу 100тина денари (ако не се лажам), можеби повеќе ти се исплаќа да ти го завиткаат во некоја цвеќара поклончето.
Ако некој знае некое друго место каде што може да има кутии за подароци освен Џамбо и Базаро нека пише слободно. За виткање можам и сама или наједноставно да го ставам поклонот во ќеса за подароци и ќе завршам работа ама не е тоа-тоа што го барам
Sunfemina, имаш и во Сева онаа кај Мајка Тереза, различни големини и шари, а правоаголни не мн големи за накит јас купувам во продавничката спроти оној стриптиз барот до Мистер Џек што е, по 100 денари се.
дечки може и да сум ја утнала темата но ако може некој да ми каже каде има во македонија балони на топол воздух оние што летаат на небото . Секаква информација би ми била добродојдена фала ви многу !!!! еве и слика ако не знаете за какви балони зборувам/
симни си free you tube downloader ке го инсталираш и ке си ги правиш песните во мп3 или друг формат ако сакаш