Кои продавници за мебел вршат најбрза достава? Денес да нарачам, за ден два да дојде? Секако, би барала нешто на лагер. На пример спална
https://velleahome.mk/ Овие се со најбрза испорака, ос стандардниве продавници најмалце месец е чекање
шо е проблемот со пратките од Али Експрес? Дали само кај мене не стигаат? од мај навака ништо не ми стигнало, три пати бев во мојата пошта, и барање поднесов, еве сеа пак ѕвонев во централа пошо на дечко ми еве му стигна пратка и тоа нарачана сеа у август... моите нигде ги нема со месеци стварно се нервирам имав нарачувано доста работи едно 7-8 пратки ми фалат а на Али Екс апликацијата не можам ни open dispute ни refund ништо
Нема да реагираат зошто на секој флаер пишува за печатни грешки однапред се извинуваме и не одговараме. Има, многу згради. Цело лето спиеја сеа ке оправаат
Најефтин пробиотик каде има? Цениве астрономски ги направиле во аптеките, веќе ми е срам да прашувам без да купам
Ја прееска ѕвонев во дирекција Ми рекоа ќе барале Секоја недела малтене одам или им ѕвонам Мноогу пратки ми фалат, а пишува completed. Ете ми пиша поштарот нашол 2 пратки. Ама фалат уште Ќе одам после пак.. Не е фер ова Од мај чекам еј од мај
Јас стегач за коса чекав 5месеци искрено, заборавив дека сум го порачала кога ми го донесе курирот, порано не се чекаше волку за мах 2 месеца се ми стигнуваше, ова сега не знам што е каснат кај мене многу
Прв пат купувам онлајн карти за концерт. Купив 2 карти и на двете го пишува моето име и презиме. Дали лицето што ќе ја користи другата карта би имало проблем бидејки пишува при влез да се покаже идентификација соодветна со името и презимето на картата или само јас треба да ја покажам лк и картите?
Јас овој го купувам, мислам дека цената за 15 капсули му е океј: https://www.zegin.com.mk/mk/esi-fermental-15-kapsuli
Каде во државна се прави испитивањево? Да не шпартам изгубена. И дали е познато дека има гужви? Или може да се заврши работа насабајле?
Не прават никаков проблем, ниту бараат лк. Многупати сум купила онлајн карти за концерти, никогаш не ми побарале лк, ниту читале име и презиме, само го скенираат кодот.
Кај нас во зградата имаше дефект во еден од становите и немавме. Вчера наводно го санирале, ама денес пак немаше… шо е работата не знам.
Од ул. Јордан Мијалков, ја поминуваш Станица 26(одејќи кон кисела вода) и вртиш десно во улицата веднаш после станица. Одиш право го поминуваш рептил од лева страна и кафаната Хипократ од десна страна и веднаш потоа има рампа од десна страна. Веднаш до рампата има една зграда и пишува Инстутут за микробиологија приемно одделение и се слегува по едни скали долу кај шалтерите. Или веднаш спроти министерство за здравство(ти е зад грб) од лево малку надолу во улицата и од десна страна доаѓа влезот надолу по скали.