Не знам каде да прашам, па затоа пишувам овде. Треба да летам прв пат со авион. Дали знаете каде да најдам карти, како да резервирам и што друго треба да средам ? Благодарам однапред ✈️
А кај има машки новчаници низ центар, проверени ми се Дуки Дасо, Тудорс и тој со кожните кај златарите во Гтц?
Во Зегин е најевтино тоа што се купува на приватно. Линексот се најевтини. Јас користам капсули Провен. @MissChievous да видиш во Синсеј (во Рамстор Мол). Маж ми последниот пат од таму си купи новчаник. Не беа скапи. Сестра ми имаше новчаник од Дуки Дасо и за една година и се излупи. @veris ќе ја симнеш апликацијата на WizzAir. Бираш опција Book flights. Бираш дестинација и дата. Потоа имаш опции за картите. Дали со рачен багаж, куфер до 20 кила или куфер до 32 кила. Знам дека вака одеше постапката. Не знам дали треба да се направи профил. На мене комшика ми резервираше карти.
Влези на зегин страната си има цени за секој производ и мене ми е незгодно да прашувам цени во аптека па си ги гледам вака и си селектирам што ми е најефтино а и многу е прегледно си следиш кога има акции
Шо ќе ги пријавиш таму, исто срање се, нема да реагираат, џабе. А беше таму и шо рекоа? Ги нема, ги изгубиле или шо? Може не им се стигнати, знаеш колку се чека долго и колку и како работат дотичните. Ако се работи за пратки од Али, се знае дека се чека, ја више не ни порачувам, неам желба. Ги чекаш и дури забораваш дека имаш порачано и ќе ти се скрши меракот. Единствено само оние со шипинг што се стандарден идат побрзо ама стварно не ми се порачува мене лично више. А имаш и Агенција за пошти ама прашање е дали ќе напраат нешто, знаеме како ни функционираат институциите..
Отвори на веб страната на пошта, има телефон за пратки. Таму шефот беше Македонец, јас се имам јавувано, и така лежерно реагираше за поплака, а кога повишив тон му велам „не сум јас крива што примате неписмени, ако не ви се работи, не земајте пратки, има карго“, запиша за која пошта се работи, кога се пратени пратките, и реагирал. Следното одење на шалтер, видов дека брачата беа налутени. Праќав пратки за низ Македонија, и кога проверив ништо не стигнало. Значи поштарина ми земале брачата, а пратките ги чувале, и потоа експресно почнаа пратките да стигаат таму каде требаше да стигнат. Инаку, брачата ме запаметија на лик која сум и кога отидов да плаќам струја, веднаш „ај на друг шалтер“, онака дрско. Сигурно ги карале од централа.
Не знам каде да прашам, па затоа пишувам овде. Треба да летам прв пат со авион. Дали знаете каде да најдам карти, како да резервирам и што друго треба да средам? Благодарам однапред ✈️
Што бидна со закажување за личи документ? Заборавив да ја сменам возачката. Дали ќе се отвараат пунктови? Нема онлајн термин да закажам.