Како што пишаа не проверуваат име и презиме, а и да проверат ако ти си таму нема да биде проблем со твое ими презиме. Јас имам купено дуки дасо машки новчаник ама од кожните, за подарок пред 3 години и се уште не мрднал. Не знам можеби тие се поквалитетни или мене ми се посреќило
Само да ви кажам колку сме храбри. Успеав со татко ми, да ја однесам мајка на Брза Помош, ни колабира пред очи сабалјево во 6.
Od Ali se Ama pazi na app od maj vikase completed Cekav celo leto Aj odmori ke kazes, pa postarot posle bese bolen ne idese na rab Od kraj na avgust Sekoja nedela idam Sea mesecov ne I m ivikaat neame pratki Vikam kako nemate koa dava od MAJ completed Ne mozam ni refund ni dispute 10 rab ne se malce.. I vcera mi pisa postarot deka mi nasol 2 pratki u posta DA SUM SI GI ZEMELA Ke odam sea da gi zemam i sve po spisok tamu Nenormalni Ama i na drugi od zgradava moja im nemalo pratki od Ali Vikaat celo leto ne nosel postarot nisto
Ауу па тоа е предолг период. Немогуче е да не стигнале у пошта. Ај шо поштарот не ги носел ок, до него да е ама како у пошта да ги нема толку месеци ме чуди? Може и да се таму забутани по фиоки и еве ќе изникнат од негде ко шо ги нашле некои. Па иди искарај се, нема смисла ова, не само ти и други треба малце да ги стегнат, да им се соберат. Све они немаат персонал, не им се работи и заглавуваат пратки. Може на некој итни му се тие пратки, кретени бе. Да бевме асална држава требаше да одговараат за вакви работи, губење или ненавремено доставување. Не се сите пратки ич пари, има и скапи па и да не се и денар да вреди, ти требаaт, поштено си платил, треба да одговараат, не они заебанции само си тераат. Затоа после ти се одмилува порачување од странство.
Неам пратки више, едни нарачани шо ми беа последните стигнаа за 3 месеци и више искрено не ми се порачува, одбивно ми стана чекањево. Да чекав и ја и вака да заебаваа да ти кажам би дошла со тебе, и онака и моиве таму стигаат у Карпош па ќе се караме. А викав за комшиите твои, дека рече не им стигаат и нив. Со среќа и не се нервирај многу ама кажи им шо треба, стварно нема смисла.
нема смисла бе ако крадат јзк да им се ко шо треба да добијам и сум нервозна ауу сама ќе влезам ќе копам
Потребен ми е сертификат а1 ниво за Англиски јазик на личност која не го знае многу. Како се одвива тестирањето и дали е потребно многу знаење, кој полагал таков испит. Фала
Дали 60ка вози до Матка? Ѕвонев во јсп но не креваат. Претходниот пат шоферот ни рече дека само до касарната возел… инфо некој да има?
Tie sto imate Iphone Kako nekogas koa ke uklucam od ovie Fokus, primer time for me. I ke staam mute notifications from Phone, i pak mi dzvonat A na sleep mode ne dzvonat Ne sfakam? Gi trgnav site apps, staiv pak Si dzvonev sea od kaj majka mi, i pak dzvoni